Entertainment

Youp van 't Hek geeft update uit het ziekenhuis

20 maart 2020 15:59 Aangepast: 20 maart 2020 16:10

Youp van 't Hek, die in het ziekenhuis ligt met een coronabesmetting, is aan de beterende hand. "Uit mijn ziekenhuisbed kan ik melden dat ik na een donkere periode op de weg terug ben", laat de 66-jarige cabaretier weten aan het AD. Hij bedankt mensen voor hun goede wensen.

"Laten we met zijn allen duimen voor een goede afloop!"

Youp heeft veel respect voor het verzorgend personeel. "Ik leef mee met mijn vele medepatiënten, wens hen alle kracht en sterkte en maak mijn diepste buiging ooit voor alle mensen in de zorg. Ik heb hun betrokkenheid en keiharde werken met eigen ogen kunnen zien. Laten we met zijn allen duimen voor een goede afloop!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Youp van ’t Hek besmet met coronavirus

Donderdag maakte zijn management bekend dat de cabaretier in het ziekenhuis was opgenomen wegens een coronabesmetting. Youp tobt al enkele jaren met zijn gezondheid. In 2015 moest hij een hartoperatie ondergaan nadat hij een aantal keren onwel was geworden op het podium.

In november vorig jaar gebeurde dat tijdens een show in het Oude Luxor in Rotterdam en werd hij in een ziekenhuis opgenomen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Voor Perez Hilton komt het coronavirus heel dichtbij

Het coronavirus maakt geen verschil tussen mensen. Ook de royals van over de hele wereld krijgen ermee te maken en brengen statements naar buiten. Marc van der Linden vertelt er alles over.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore