Entertainment

John Heitinga schakelt sterrenchefs in voor zorgpersoneel

20 maart 2020 16:46 Aangepast: 20 maart 2020 16:50
Beeld © ANP

De coronacrisis zorgt voor veel goede initiatieven van BN'ers. Sommigen maken een liedje, anderen bieden hulp aan bij de dagelijkse bezigheden. John Heitinga (36) pakt het nog weer anders aan en komt met een maaltijdplan voor het zorgpersoneel en de ouderen in Nederland.

"Fantastisch initiatief"

De ex-voetballer komt met de actie 'Bordje voor onze helden en ouderen', zo laat hij via Instagram weten. Hij heeft een paar sterrenchefs, Ron Blaauw en Eugene van Angelbeek, opgetrommeld die samen met John elke dag tweehonderd sterrenmaaltijden bereiden die ze aanbieden aan ouderen en andere zorghelden. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

John Heitinga trotse vader geworden van dochtertje

Het initiatief krijgt veel complimenten van Johns volgers. Het drietal wordt omschreven als 'toppers'. 'Fantastisch initiatief', 'Mooi zeg' en 'Top gebaar' klinkt het in de reacties. Anderen willen zich graag aanmelden voor de actie en sommigen vragen zich af of dit ook voor andere groepen, zoals vrachtwagenchauffeurs en supermarktmedewerkers, geldt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

John Heitinga verklapt het geslacht van zijn derde kindje

Ook Maan wil haar medemens graag helpen in deze gekke tijden. Ze biedt dan ook om klusjes te komen doen of boodschappen te komen brengen. Je ziet haar oproep in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore