Entertainment

Wie 'doet' André Hazes in De TV Kantine?

20 maart 2020 10:13
Beeld © De TV Kantine

Met zijn opengesperde ogen, hese lachje en flauwe grapjes wist hij gisteravond in 'De TV Kantine' een perfecte imitatie van André Hazes neer te zetten. Maar wie o wie zat er achter alle make-up?

"Juist nu is humor belangrijk"

In de aflevering van donderdagavond vormde RTL Boulevard de rode draad van het programma. Diederik Jekel (Carlo Boszhard) en Vivienne van Assem (Lieke van Lexmond) bespraken zoals gewoonlijk het laatste entertainmentnieuws. Het hete hangijzer van de uitzending: het nieuws rondom 'Brazes', dat Nederland voor de intrede van het coronavirus wekenlang domineerde. André, Monique, Bridget én moeder Rachel stonden gisteravond in De TV Kantine oog in oog met elkaar om over De Breuk te praten. Dat werkte enorm op de lachspieren van de kijkers.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Carlo Boszhard presenteert nieuwe muzikale spelshow

Monique Westenberg werd bijzonder goed gespeeld door Monique Smit, maar 'Bridget' was wat minder goed herkenbaar. Daar zat Annick Boer achter, die eerder ook al Chantal uit Married at first Sight speelde.

Maar wie was de imitator die André Hazes himself zo goed wist neer te zetten? Na een klein rondje speuren op social media werd het antwoord duidelijk. Het was acteur Leendert de Ridder, onder meer bekend van zijn rol als Mees Kees, Het Klokhuis en Ghost Rockers.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Annick Boer persifleert MAFS-Chantal in de TV Kantine

Hoewel het gekke tijden zijn, hoopt de cast van De TV Kantine toch voor een beetje afleiding te zorgen. "Juist nu is humor belangrijk", schrijft Leendert bij een aantal kiekjes vanaf de set.

Ook onze eigen Nikkie Plessen kwam weer voorbij, mét bijpassend accessoire. Oorbellen van... je raadt het al: chocoladevla! Bekijk de video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Elise Schaap maakt indruk als vlogster in tv-show Nieuw Zeer

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL4. Kijk de aflevering van gisteravond hier terug. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore