Entertainment

F.C. De Kampioenen-collega over laatste wens Johny Voners

19 maart 2020 13:27
Beeld © VRT

De dood van Johny Voners kwam als een shock voor zijn 'F.C. De Kampioenen'-collega's. An Swartenbroekx (50), Bieke in de show, gaf een openhartig interview aan het Vlaamse programma 'Vandaag.' Hierin praatte zij over de heftige laatste momenten van haar collega en goede vriend.

"De ziekte heeft elke dag een stukje Johny afgenomen"

Johny is niet meer en dat doet zijn F.C. De Kampioenen-collega's pijn. An deed in de talkshow Vandaag een boekje open over haar goede vriend en wat hij nog hoopte mee te maken. "We hebben er alles aan gedaan om zijn laatste wens in vervulling te laten gaan", legt ze uit. Johny wilde namelijk "met het hele gezin naar Kaapstad" op vakantie. "Helaas is dat niet meer gelukt." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Mogelijk toch geen nieuw seizoen F.C. De Kampioenen'

Ook Ans echtgenoot Guido vertelde over de laatste weken van Johny, die aan huidkanker overleed. "We waren de laatste maand echt heel close", vertelt hij. "We hebben hem heel snel achteruit zien gaan." Johny's grote droom was zijn 75ste verjaardag in Kaapstad vieren met zijn gezin. "Ze zijn een heel jaar met de voorbereidingen bezig geweest", aldus An. "Toen hij te horen kreeg dat de kanker uitgezaaid was in zijn hersenen, vielen de plannen in het water." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Xavier van F.C. De Kampioenen overleden

An en Guido hebben alles op alles gezet om de reis voor elkaar te krijgen voor Johny's dood. "Maar zijn toestand is dan toch heel snel achteruit gegaan", meldt de actrice. "De ziekte heeft elke dag een stukje Johny afgenomen. En door de coronacrisis konden we het reisplan definitief schrappen." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

F.C. De Kampioenen krijgt na bijna tien jaar nieuwe afleveringen

An vertelde ook dat alle F.C. De Kampioenen maar moeilijk om kunnen gaan met Johny's dood en "in shock" zijn door zijn verlies. "Niet iedereen heeft afscheid kunnen nemen en dat is niet makkelijk." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore