Ga naar de inhoud
Entertainment

Whoopi Goldberg blijft uit voorzorg thuis

Hoewel de Amerikaanse talkshow 'The View' nog als een van de weinige dagelijkse live-programma's wordt uitgezonden vanuit een televisiestudio, doet Whoopi Goldberg (64) haar presentatie vanuit huis. De actrice, één van de presentatoren van 'The View', is uit zelfbescherming thuis in quarantaine gegaan nadat ze vorig jaar te kampen had met een dubbele longontsteking. Dit meldt 'Page Six'.

"Ik kan niet wachten totdat er een beslissing voor mij wordt gemaakt"

Whoopi Goldberg liet afgelopen week al een keer verstek vanwege een doktersbezoek. Ze zei niet of het hierbij om een Covid-19 test ging, maar volgens een bron bezocht ze de arts om extra veiligheidsmaatregelen te nemen omtrent haar gezondheid nadat ze vorig jaar zo liep te kwakkelen.

Whoopi
Lees ook:
Whoopi Goldberg stapt uit de cannabisbusiness

"Ik ben bij de dokter geweest en volgens hem kan ik gewoon aan het werk gaan. En net wanneer ik dat weer wilde gaan doen, krijg ik allerlei verschillende signalen binnen. De burgemeester van New York zegt dat we in lockdown gaan en de gouverneur zegt dat dat juist niet gaat gebeuren. Dat zette me aan het denken. En dus heb ik besloten om het heft in eigen hand te nemen door thuis te blijven en werken. Ik kan niet wachten totdat er een beslissing voor mij wordt gemaakt."

Ook achter de schermen bij RTL Boulevard hebben we maatregelen moeten nemen. Luuk showt ze in deze backstage video:

Luuk showt corona-maatregelen backstage bij RTL Boulevard

02:52
Whoopi
Lees ook:
Whoopi Goldberg levert rijbewijs in: 'Ik kan slecht zien'