Entertainment

Cindy Crawford maakt zich grote zorgen om 'ontspoorde' zoon

18 maart 2020 14:12
Beeld © Getty Images

De naam Presley Gerber (20) zingt al een tijdje rond in het nieuws. De zoon van Cindy Crawford (54) lijkt namelijk de weg kwijt te zijn. Zo tatoeëerde hij het woord 'onbegrepen' op zijn gezicht. Zijn ouders zouden het zien als een "schreeuw om aandacht."

"Het is lastig te aanschouwen"

Het was dinsdag wederom schrikken voor de volgers van Presley. Het leek er namelijk op dat hij een tweede gezichtstattoo had laten zetten. Dit keer zou het gaan om het logo van de honkbalclub de Los Angeles Dodgers. "Het is een filter, lol", liet de 20-jarige zoon van Cindy later weten op Instagram Stories. De kritieken laat hij van zich afglijden. "Rustig maar, ik ben heel dankbaar." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoon Cindy Crawford zwaar onder vuur door gezichtstattoo

"Als ik het zou willen, kon ik foto's plaatsen van geld en zo. Maar dat doe ik niet, dus hou je bek of ik verwijder mijn Instagramaccount", liet Presley weten. Ook al bleek het niet om nóg een gezichtstattoo te gaan, zijn zijn ouders wel ongerust. "Het is lastig te aanschouwen en ze maken zicht grote zorgen", vertelt een bron aan E! News. "Ze weten zeker dat het om een schreeuw om aandacht of hulp gaat." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoon Cindy Crawford aangeklaagd wegens dronken rijden

"Maar Presley is volwassen en moet zijn eigen plekje vinden", aldus de ingewijde. Hij wordt wel gesteund door Cindy en haar man Rande Gerber. "Ze willen dat hij gelukkig is en kan zijn wie hij is. Het is pijnlijk en moeilijk, maar ze houden van hem (...) Hij weet niet waar hij bij hoort." Presley werd vorig jaar nog opgepakt, omdat hij dronken achter het stuur zat. Volgens de bron gaat het sindsdien bergafwaarts. 

Mocht Presley ooit spijt krijgen van zijn plakplaatjes kan hij op bezoek bij Jaimie Vaes en Koen Kardashian. De twee presenteerden het programma Just Tattoo of Us en vertellen erover in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore