Entertainment

Emilia Clarke snapt kritiek op einde Game of Thrones

18 maart 2020 12:59 Aangepast: 18 maart 2020 13:38
Beeld © IMDB

Toen het laatste seizoen van de hitserie 'Game of Thrones' verscheen, was niet iedereen even blij. Veel fans waren woedend over het einde. Er kwam zelfs een petitie ter wereld, waarin werd gevraagd om een remake van het achtste en laatste seizoen. Emilia Clarke (33), die Daenerys Targaryen speelt in de serie, snapt de kritiek wel.

"Hij is letterlijk weggekomen met moord"

"Toen de show stopte, was het alsof ik uit een bunker kwam", vertelt Emilia aan The Sunday Times. De kritiek op het laatste seizoen kwam niet volledig als een verrassing voor de actrice. Ze had zelf ook haar twijfels bij het script. "Toen ik het las dacht ik meteen al aan wat de fans ervan zouden vinden. We doen het toch voor hen. Zij maken ons succesvol."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Kerstcadeautje van broer roerde Emilia Clarke tot tranen

In de strijd om de troon won uiteindelijk niemand, maar werd het personage van Emilia wel gedood. Dat viel de actrice zwaar. "Ik vond het echt vervelend voor Daenerys", legt ze uit. Daarbij vond ze het stom dat degene die verantwoordelijk was voor haar overlijden daar niet voor hoefde te boeten. "Hij is met moord weggekomen, letterlijk."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore