Ga naar de inhoud
Entertainment

De beste kindertitels bij Videoland (zodat jij thuis kan werken!)

Beeld © Videoland

De scholen zijn dicht, dus hoe ga jij je kids de hele dag vermaken? Laat dat maar aan Videoland over! Met deze tips heb je écht geen kind meer aan ze.

Peppa Pig

Maak kennis met het biggetje Peppa en haar familie en vrienden. Beleef avonturen om van te leren en te lachen. Seizoen 1 en 2 zijn te zien bij Videoland.

Videoland-tips
Lees ook:
Videoland-tips voor de komende tijd: deze films zijn net nieuw

Juf Roos

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine en grote mensen zoals ‘Twee emmertjes water halen’, ‘De wielen van de bus’, ‘Hop paardje hop’ en ‘Ik zag twee beren broodjes smeren’. Er zijn maar liefst vier seizoenen beschikbaar en op 2 april kan je ook kijken naar Juf Roos de film!

Paw Patrol

Paw Patrol gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye – die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! 

Home

Oh landt samen met de andere Moefs op aarde op zoek naar een thuisplaneet. Maar soms voelt Oh zich meer mens dan Moef, wat hem een beetje tot een buitenbeentje maakt. Gracia ‘Tip’ Tucci is een stoer en slim tienermeisje. De film is zowel in het Nederlands als Engels te zien.

Super Wings

Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie: de Super Wings

Videoland
Lees ook:
Videoland zet vanwege coronavirus Mocro Maffia eerder online

Charming

We weten allemaal hoe sprookjes eindigen: Assepoester trouwt met Prins Charming, Sneeuwwitje trouwt met Prins Charming en Doornroosje trouwt met…Prins Charming! Als kind werd Prins Charming vervloekt met een onweerstaanbare charme, waardoor elk meisje in het Koninkrijk verliefd op hem wordt. 

Buurman & Buurman

Buurman en Buurman zijn buurmannen die van een simpel probleem een nog groter probleem kunnen maken. Zo kunnen ze bij een lek dak uiteindelijk uitkomen bij het plaatsen van een zwembad tot het verbouwen van een complete kamer, omdat er een verfspatje in de vloerbedekking is gekomen. Je kunt je prima vermaken op Videoland, want ze hebben de eerste 8 seizoenen beschikbaar en ook Buurman & Buurman: Al 40 jaar beste vrienden en Buurman & Buurman: Hebben een nieuw huis.

Videoland
Lees ook:
Videoland helpt je de corona-maatregelen te doorstaan

Bing

Deze kinderserie volgt het konijntje Bing. Hij heeft volop energie en leert van de wereld om hem heen. 

Heb je nog geen kids profiel op Videoland? Maak er dan een aan, kies de leeftijdscategorie en je kind kan eindeloos kijken naar zijn favoriete series en films.

NPO
Lees ook:
NPO wil samenwerken met Netflix en Videoland