Entertainment

Karin Bloemen schiet te hulp bij supermarkttekorten

17 maart 2020 16:42
Beeld © ANP

Karin Bloemen (59) kan net als veel andere artiesten de komende tijd niet optreden, en een groot deel van Nederland zit met een tekort aan wc-papier. Eén en één is twee: de musicalster is begonnen met haken om te tijd door te komen en maakt niet alleen kledingstukken, maar ook toiletpapier.

"Kan ik een rolletje van je kopen?"

De supermarkten lopen leeg, omdat mensen massaal goederen inslaan. Ondanks de berichten dat de voorraden wc-papier nog lang niet op zijn, vrezen mensen toch het ergste en halen het in groten getale in huis. Voor Karin geen probleem, want zij heeft een alternatief gevonden. "Op veler verzoek ben ik nu dan ook écht begonnen met het haken van wc-rollen", vertelt ze op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Karin Bloemens boek omgetoverd tot theatervoorstelling

Karin is al een heel eind. "Inmiddels bezig met rol 44 en dubbeldik", vertelt ze trots aan haar volgers. En niet alleen voor zichzelf. "Mocht je interesse hebben, kun je een mailtje sturen."

Hiermee hoopt ze het tekort aan toiletpapier in de supermarkten tegen te gaan. Een goed idee, vinden haar fans. "Kan ik een rolletje van je kopen?" klinkt het al in de reacties. Wij vinden het een beter alternatief dan dat van Lil' Kleine...

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Karin Bloemen deelt hartstikke leuk babynieuws

Ondanks dat ze thuiszit is haken niet het enige waar Karin druk mee bezig is. De musicalster heeft een boek geschreven over haar heftige jeugd en dat wordt verfilmd. In de video hieronder vertelt ze over haar kindertijd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore