Quarantech: corona en tech

Videoland-tips voor de komende tijd: deze films zijn net nieuw

17 maart 2020 15:27 Aangepast: 18 maart 2020 10:40
Beeld © Independent Films

De bioscopen zijn vanwege de corona-maatregelen allemaal gesloten. Wat moeten we nu? Hamster maar genoeg popcorn, want met deze nieuwe Nederlandse films op Videoland creëer jij je eigen thuisbioscoop.

Wat Is Dan Liefde

Echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Maar dan ontmoet ze Gijs (Maarten Heijmans). Extra leuk: Elise Schaap speelt de hoofdrol in deze romantische komedie.

De Belofte van Pisa

Samir kan fantastisch trompet spelen. Sams tien jaar oudere broer Mo en zijn vriend Soesi zorgen er daarom voor dat hij auditie mag doen bij het Muzieklyceum Zuid. Hoewel Sam geen noot kan lezen wordt hij toch toegelaten. Mo laat zijn broertje bij ijssalon Pisa beloven dat hij hoe dan ook zijn school af zal maken en belooft op zijn beurt om hem hierbij te helpen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Videoland zet vanwege coronavirus Mocro Maffia eerder online

De Club van Lelijke Kinderen 

Deze film is perfect om met het hele gezin te bekijken. President Isimo wil het land opschonen door alle lelijke kinderen te ontvoeren en op te sluiten. Paul, een 11-jarige jongen met enorme flaporen, weet te ontsnappen. Samen met enkele lotgenootjes richt hij de Club Van Lelijke Kinderen op om de strijd aan te gaan met de president.

All You Need Is Love

Kerst is dan misschien allang voorbij, dat maakt de film All You Need Is Love niet minder leuk. Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host.

De Libi

Bilal, Gregg en Kevin kunnen niet wachten tot het echte leven begint - na de eindexamens gaan ze vliegen! Als een paar meisjes Bilal en Gregg uitdagen hen te ontmoeten bij een optreden van Hef in de Jimmy Woo, grijpen ze die kans met beide handen aan. Samen met Kevin zetten ze alles op alles om binnen te komen en zo te bewijzen wat ze waard zijn. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bioscoopfilms Universal te streamen vanwege coronavirus

Baantjer: Het Begin

Een jonge Jurre de Cock doet oude tijden herleven. In het begin van de jaren 80 is hij nét rechercheur bij de Amsterdamse politie. De Cock en zijn collega Tonnie Montijn onderzoeken een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

En als je er geen genoeg van kan krijgen: de serie Baantjer: Het Begin zie je ook bij Videoland.

Circus Noël

Speciaal voor kinderen die er nu even niet op uit kunnen, een film over een meisje dat dat wel doet. Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vanaf vandaag te zien: Frozen 2 maanden eerder op Disney+

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore