Entertainment

Beau wil Eva Jinek te hulp schieten met talkshows

17 maart 2020 12:35 Aangepast: 17 maart 2020 14:23
Beeld © ANP

Beau van Erven Dorens praat met RTL 4 over het presenteren van extra talkshows in de coronacrisis. De presentator zegt "in gesprek" te zijn nadat Eva Jinek maandag in RTL Boulevard het idee opperde om Beau in te zetten.

"We zijn aan het wegen en beschouwen"

In welke vorm de presentator eventueel bijspringt, is nog niet duidelijk. "We zijn aan het wegen en beschouwen. Het heeft met heel veel dingen te maken", zegt Beau dinsdag in de ochtendshow van Frank Dane op 538.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eva wil met Beau in het weekend uitzenden tijdens coronacrisis

Knopen zijn er nog niet doorgehakt. "Wij gaan vandaag verder praten om te kijken want we allemaal kunnen doen. Er zijn heel veel varianten mogelijk en ik draai er nu gewoon een beetje omheen want we hebben nog geen beslissing genomen." Zo denkt Beau zelf ook aan een extra uitzending van RTL Boulevard na Jinek. "Het enige idee is om de mensen zoveel mogelijk te informeren. Nu zijn we heel erg op het nieuws en niet op wat de mensen allemaal meemaken. Dat zou ik interessant vinden, dan voel je je toch gehoord als kijker."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau van Erven Dorens beklimt de Kilimanjaro

Om net als Op1 ook in het weekend te presenteren is voor Eva alleen niet mogelijk, beaamt de presentator. "Als we naar zeven dagen in de week gaan dan ga ik een paar dagen doen en zij ook. Maar in principe zou ik het ook leuk vinden om naast elkaar te zitten op vrijdagavond."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore