Ga naar de inhoud
Entertainment

Heidi Klum geeft duidelijkheid over haar corona-toestand

Beeld © Getty Images

Het corona-nieuws houdt maar niet op. Ook voor Heidi Klum (46) zijn het spannende dagen. Het voormalige supermodel voelt zich al tijden niet lekker en heeft zich laten testen op COVID-19. Tom Kaulitz (30), Tokio Hotel-lid én haar echtgenoot, heeft het in ieder geval niet.

"We willen geen bacillen verspreiden en anderen in gevaar brengen"

Het coronavirus houdt Heidi in haar greep. Ze voelt zich al een tijdje niet zo lekker en moest zelfs de opnames van America's Got Talent staken. Het supermodel deelt op Instagram telkens updates over haar gesteldheid en liet zich testen op het virus. Haar echtgenoot Tom moest ook in quarantaine en getest. Inmiddels is er iets meer duidelijkheid. "Tom is oké, zijn test was negatief", liet Heidi weten toen haar werd gevraagd naar de testuitslagen. 

Zieke
Lees ook:
Zieke Heidi Klum mag eindelijk coronatest doen

Heidi zelf zit nog eventjes in spanning thuis. "Ik krijg mijn uitslag op donderdag", vertelt ze. De quarantaine bevalt haar echter helemaal niet, liet ze eerder blijken. Ze besloot geen contact te hebben met haar echtgenoot Tom. "Voor de veiligheid blijven we uit elkaar tot we de uitslag hebben van de tests (...) We willen geen bacillen verspreiden en anderen in gevaar brengen. Of elkaar! Hoe graag ik hem ook wil omhelzen en kussen, het is belangrijk om goed te handelen en het niet te laten spreiden." 

Heidi
Lees ook:
Heidi Klum toch weer terug als jurylid America's Got Talent

Tom mag het dan niet hebben en Heidi's lot hangt nog eventjes in het midden, maar voor Josh Veldhuizen is het al duidelijk. De modeontwerpster onthulde dat zowel zij als haar echtgenoot besmet zijn met het coronavirus. Ze vertelt erover in de video hieronder.

Josh Veldhuizen: 'Wat zijn we met z'n allen aan het doen?'

02:42