Entertainment

Videoland zet vanwege coronavirus Mocro Maffia eerder online

17 maart 2020 14:18 Aangepast: 17 maart 2020 16:54
Beeld © RTL

Nu een groot deel van Nederland het huis amper verlaat, bieden enkele streamingdiensten bepaalde series eerder aan. Videoland is daar geen uitzondering in en komt veel eerder dan gepland met het tweede seizoen van ‘Mocro Maffia’.

"Om onze fans in deze gekke tijd tegemoet te komen, hebben we er met zijn allen alles aan gedaan om dit mogelijk te maken"

Hoofdrolspeler en creatief producent Achmed Akkabi hintte eerder in zijn Instagram Stories al op een vroege release van het langverwachte tweede seizoen. Die komt er dus ook: Videoland heeft zojuist bekendgemaakt dat de eerste aflevering komende vrijdag te zien zal zijn. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mocro Maffia-cast kan niet wachten op tweede seizoen

“Nu veel mensen thuiszitten kregen Videoland en de cast van heel veel mensen de vraag of we het nieuwe seizoen eerder konden releasen", zo laat Achmed weten. "Om onze fans in deze gekke tijd tegemoet te komen, hebben we er met zijn allen alles aan gedaan om dit mogelijk te maken. Ben heel blij dat dat gelukt is en iedereen vanaf aanstaande vrijdag dagelijks een aflevering kan zien!”

Er zal vanaf vrijdag 20 maart elke dag een aflevering online komen van de populaire serie. Fans hoeven dus niet meer tot 2 april te wachten, maar kunnen direct verder met het bloedstollende verhaal rondom De Paus, Romano Tevreden en Potlood.

De eerste beelden van het tweede seizoen zie je hieronder:

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Na het succesvolle boek Mocro Maffia is er nu vervolg

In het eerste seizoen van Mocro Maffia zagen we hoe de vrienden Romano Tevreden, De Paus en Potlood overstappen van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Al snel hebben ze de volledige cocaïnehandel in handen. Toch gaat het flink mis en worden ze elkaars vijanden.

Aan het einde van het eerste seizoen zagen we hoe Romano wist te ontsnappen uit de gevangenis. Ook wordt de trouwdag van De Paus ruw verstoord als de auto waar zijn vrouw in zit ontploft. Niet alleen zijn vrouw overlijdt, maar ook zijn nog ongeboren kind komt daarbij om het leven. Daarnaast volgen we het verhaal van Muis (Oussama Ahammoud), een kleine drugsdealer die steeds meer verwikkeld raakt in de Amsterdamse onderwereld. Hij zal vast en zeker op wraak zinnen nadat hij in de laatste aflevering ontdekt dat zijn oudere broer om het leven is gekomen en diens hoofd terugvindt op een schoolplein.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore