Entertainment

Waarom Lionel Richie niet op de bruiloft van Katy Perry komt

17 maart 2020 11:41
Beeld © ANP

Katy Perry (35) en Orlando Bloom (43) zijn momenteel verloofd en in verwachting van hun eerste kindje. Katy blikt alvast vooruit op hun huwelijk, maar haar 'American Idol'-collega's Lionel Richie (70) en Luke Bryan (43) moeten hun enthousiasme nog even in toom houden. Het is namelijk maar de vraag of ze worden uitgenodigd.

"Een optreden van Lionel is mijn hele budget"

Katy, Lionel en Luke gingen in gesprek met ET News over het nieuwe seizoen American Idol, waar zij in de jury zitten. Het ging in dat interview ook over Katy's huwelijk, dat eigenlijk dit jaar plaats zou vinden, maar volgens bronnen vanwege de wereldwijde uitbraak van het coronavirus is uitgesteld tot 2021. Of de mannen dan wel zijn uitgenodigd? "Daar heb ik wel over nagedacht", antwoordt Katy. "Maar ze zijn erg duur."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Zwangere Katy Perry krijgt flinke tegenslag te verwerken

De 'Roar'-zangeres begint vervolgens over de eventuele kosten die hun komst met zich mee zou brengen. "Als ik ze zou vragen, zou dat het hele budget zijn", zegt ze lachend. "Vooral Lionel. Hij alleen al is het hele budget", verwijzend naar hoeveel geld Lionel vraagt voor een optreden. 

Dat de twee co-juryleden misschien niet op het feest verschijnen, betekent niet dat ze er niets mee van doen hebben. Zo gaat Luke mee op het vrijgezellenfeest van Katy's aanstaande Orlando. "Mijn verloofde gaat brak thuiskomen en het komt allemaal door jou", voorspelt Katy.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Katy Perry en Orlando Bloom kondigen zwangerschap groots aan

Katy en Orlando hebben onlangs groots aangekondigd voor het eerst ouders te worden. Eerder had ze het ook al over een eventuele huwelijksuitnodiging voor haar collega's. Toen was de situatie een tikkeltje ongemakkelijk. "Zij zijn erg druk met hun werk terwijl ik weer ga trouwen. En het zal geen groot huwelijk worden", zei ze destijds.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore