Ga naar de inhoud
Entertainment

Televisieprogramma's doen aanpassingen vanwege corona

De meeste praatprogramma’s op televisie hadden maandag aanpassingen gedaan naar aanleiding van de laatste reeks maatregelen die de overheid tegen het coronavirus heeft afgekondigd.

In RTL Boulevard was de bank vervangen door stoeltjes waar de gasten op zaten, om meer afstand tussen de mensen te creëren. Ook bij de desk stonden de vaste presentatoren net iets verder uit elkaar dan gewoonlijk.

Game
lees meer:
Game Of Thrones-ster Kristofer Hivju positief getest op corona

Ook bij de talkshows DWDD en Jinek zaten de gasten verder uit elkaar aan tafel dan normaal het geval is. Deze programma’s werden sowieso, net als eind vorige week, uitgezonden zonder publiek. In beide shows ging het eigenlijk alleen maar over het coronavirus en de speech van premier Mark Rutte, die Nederland duidelijk maakte dat de crisis nog lang kan gaan duren. Ditzelfde gold later op de avond voor Op1, waar de gasten iets meer van elkaar verwijderd aan tafel zaten.

In het programma Veronica Inside was niets aan de opstelling veranderd; vaste tafelgenoten Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraaij en Johan Derksen zaten net als anders bij elkaar aan de tafel. Derksen zei niets aan zijn leven te veranderen vanwege het virus. Hij zei nog gewoon handen te schudden.

Sterren
lees ook:
Sterren lezen voor tegen coronaverveling