Entertainment

Alsnog een happy ending na valse start in Kopen Zonder Kijken

16 maart 2020 21:26 Aangepast: 16 maart 2020 21:33
Beeld © Kopen Zonder Kijken

In 'Kopen Zonder Kijken' doen aanstaande ouders Tidde en Joni het onvoorstelbare: ze geven hun hele budget uit handen zodat het team van het programma een huis voor hen kan kopen. Ze kunnen zelf geen enkele keuze meer maken en dat is voor het jonge stel wel even slikken...

"Dit is eigenlijk precies een huis waar we de afgelopen drie jaar op afgehaakt zijn"

Tidde (31) en Joni  (28) wonen samen in Den Haag en zijn, met een baby op komst, hard op zoek naar een ruimere woning. Toch lukt het maar niet om hun droomhuisje te vinden. Het stel woont nu in een klein, hoog appartement en met een kleine op komst zijn ze op zoek naar een echt ‘grote-mensen-huis’. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Carla en Fred zijn teleurgesteld in Kopen Zonder Kijken

Toch valt het vies tegen als ze eventuele huizen gaan bekijken. Het echtpaar heeft een flinke wensenlijst en daarom raadt het team van Kopen Zonder Kijken hen aan om minder 'hippe' keuzes te maken en hun wensen bij te stellen. Maar tijdens de eerste bezichtiging blijkt dat ze daar nog niet helemaal klaar voor zijn. "Het is niet mijn eerste keus", vertelt de zwangere Joni in de camera na het bezoek van hun nieuwe huis.

Als het stel een tijdje later voor het eerst naar binnen mag moeten ze wederom even slikken. "Dit is eigenlijk precies een huis waar we de afgelopen drie jaar op afgehaakt zijn. De ruimte is best prima, maar er moet veel gebeuren”, aldus Tidde. De aanstaande ouders zien zichzelf er ook nog niet echt wonen. “Ik hoop dat het nog komt.”

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Martijn Krabbé is terug met succesvolle Kopen Zonder Kijken

Maar na een aantal weken flink klussen is het huisje perfect. Bij binnenkomst staan de twee dan ook met hun mond vol tanden. “Super mooi”, is het enige wat ze kunnen uitbrengen. “Hier hoopte ik op (…) Het lijkt wel alsof ik een hotel binnenstap”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore