Entertainment

Sylvie Meis vanwege coronavirus gescheiden van zoon Damián

16 maart 2020 15:16 Aangepast: 17 maart 2020 14:47
Beeld © Getty Images

Nu Denemarken rigoureuze maatregelen heeft genomen en op slot is, zit er voor het gezin van Rafael van der Vaart (37) en Estavana Polman (27) niets anders op dan binnen cocoonen. En dat bevalt ze best goed, zo is te zien op Instagram.

"Ik ben dankbaar dat we gezond en thuis zijn"

Via social media laat de voormalig voetballer weten dat het goed met hem en zijn familie gaat. "Het zijn vreemde en onzekere tijden met een enorme impact op veel families, gemeenschappen en bedrijven. Maar ik ben dankbaar dat we gezond en thuis zijn", schrijft hij bij een foto van zijn gezin met alleen maar blije koppies.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Rafael van der Vaart deelt sneer uit Sylvie Meis

Ook betuigt Raf zijn steun aan alle mensen die dag en nacht aan het werk zijn om iedereen veilig en gezond te houden. "Laten we proberen om alle instructies op te volgen en te genieten van elkaar", aldus de sporter. 

De lockdown heeft ook grote gevolgen voor de dertienjarige Damián, die normaal gesproken zijn tijd verdeelt tussen zijn vader in Denemarken en moeder in Duitsland. Nu Denemarken de grenzen heeft gesloten, is het nog maar de vraag wanneer hij weer naar zijn moeder kan. 

Sylvie zelf lijkt er amper iets om te geven en post vandaag gewoon een advertentie op haar Instagram, alsof er niks aan de hand is.

Update: Sylvie heeft haar volgers inmiddels gerustgesteld door hen te laten weten dat zij en haar zoon veilig samen zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Douwe Bob trekt naakt ten strijde tegen coronavirus

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore