Ga naar de inhoud
Entertainment

BN'ers storten zich thuis op hun fitnessmatje

Dat veel bekende Nederlanders verplicht thuiszitten vanwege het nieuwe coronavirus betekent niet dat ze ook niets meer uitvoeren. Velen hameren er bijvoorbeeld bij hun volgers op dat ze moeten blijven bewegen ook al zijn de sportscholen dicht.

Gwen van Poorten deed maandagochtend al een complete sportsessie in haar eigen keuken: 'de enige plek in huis waar ik niks kan slopen', aldus de presentatrice op Instagram. "Ik ben net via een app afgemat door twee chicks die zich K&K noemen live vanaf een strand in Miami terwijl ze de hele tijd 'go team' riepen. (...) Het was zuur maar er is gezweet en dat is voor mij de eerste keer in een keuken."

Ook voetbalster Kika van Es geeft haar volgers mee om vooral fit te blijven. "We moeten massaal thuis blijven om het coronavirus te bestrijden. Dat betekent ook thuis fit blijven en aangepaste workouts doen, maar met dezelfde shake na afloop."

Realityster Michael van der Plas deelde al een aantal van zijn beste fitnessmoves in een filmpje. Te zien is hoe hij voor de tv meedoet aan het tv-programma Nederland in Beweging. Dinsdag gaat hij opnieuw aan de slag, geeft hij zijn volgers mee. "Morgen rond 10.00 uur bij mij thuis max 3 personen samen met Omroep MAX."