Entertainment

Videoland helpt je de corona-maatregelen te doorstaan

15 maart 2020 20:31 Aangepast: 16 maart 2020 09:03
Beeld © RTL

Met de extra verscherpte corona-maatregelen die zijn afgekondigd, betekent het dat veel plekken tot 6 april gesloten zijn. Natuurlijk is het vreselijk wat er gebeurt, en om erger te voorkomen is het advies dan ook om thuis te blijven. Gelukkig bestaat er in deze tijd zoiets als Videoland en daar valt weer genoeg te bingen.

Mocro Maffia

Wat is er nu beter dan bloedstollende crime-serie die zich afspeelt op eigen bodem? De serie Mocro Maffia heeft precies dat. Het verhaal gaat over drie vrienden Romano. Potlood en De Paus die actief zijn in de Amsterdamse onderwereld. Als jaloezie de kop opsteekt loopt de boel flink uit de hand. Op dit moment is het eerste seizoen nu te zien bij Videoland, maar het goede nieuws is dat het tweede seizoen vanaf 2 april te bingen is. Hieronder zie je de eerste beelden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eerste spectaculaire beelden Mocro Maffia seizoen 2

James Bond

Het coronavirus gooit ook flink roet in het eten voor de nieuwste James Bond-film No Time To Die. De premiere van deze nieuwste actiefilm is namelijk met een halfjaar uitgesteldBij Videoland kun je op dit moment alle 24 voorgaande Bond-films kijken. Van Goldfinger tot Spectre.

Temptation Island

Er is op het gebied van reality tv ook genoeg te zien. Zo is er momenteel een gloednieuw seizoen van Temptation Island te zien. Elke week komt er een nieuwe aflevering, maar ook de oudere seizoenen zijn te bingen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Alle afleveringen van Kinderen Geen Bezwaar staan op Videoland

Meisje van Plezier

Deze zwoele serie heeft een hele reeks afleveringen erop staan. In totaal zijn er nu twee seizoenen te bingen met in de hoofdrol Angela Schijf. Meisjes van Plezier volgt Nadine, die na het vreemdgaan van haar man haar roeping als highclass-escortgirl vindt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore