Entertainment

Déze kandidaat is de Mol van 2020

14 maart 2020 20:58 Aangepast: 15 maart 2020 09:54
Beeld © AVROTROS

Na weken speculeren, hints delen en punten inzetten in de 'Wie is de Mol?'-app is eindelijk bekend welke kandidaat dé Mol van het twintigste seizoen is. Let op: hierna volgen spoilers.

Met 11.200 euro in de pot hebben de kandidaten het beter gedaan dan vorig seizoen. Maar ondanks de iets hogere pot heeft de Mol alsnog goed z'n werk gedaan. Bij verschillende opdrachten werd geen geld verdiend. Maar wie is de Mol? Niemand minder dan Rob was dit jaar verantwoordelijk voor het saboteren van de opdrachten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zijn er dit jaar twee Mollen in Wie is de Mol?

Winnaar van Wie is de Mol? 2020

Hoewel het voor de kijkers de grootste vraag is wie de Mol is, wil je ook graag weten wie het spel heeft gewonnen. Door de tunnelvisie vergeet je bijna dat er daadwerkelijk een kandidaat met de geldpot naar huis gaat. De winnaar van Wie is de Mol? 2020 is Buddy.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoon Miljuschka Witzenhausen verklapt of zijn moeder de Mol is

Door het coronavirus verliep de finale anders dan normaal. Het is een traditie dat duizenden Wie is de Mol?-fans zich voor VondelCS in Amsterdam verzamelen om de finale bij te wonen. Door de nieuwe maatregelen van RIVM waren deze fans vandaag niet welkom.

Zat je helaas niet op de juiste Mol? Volgens oud-Mol Thomas is dit seizoen van Wie is de Mol? de moeilijkste tot nu toe geweest, vertelt hij in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore