Entertainment

Kijkers onder de indruk van optreden Rob de Nijs in DWDD

13 maart 2020 21:52 Aangepast: 13 maart 2020 21:53
Beeld © YouTube-kanaal De Wereld Draait Door

Rob de Nijs (77) deed een emotioneel optreden in de publiekloze studio van 'De Wereld Draait Door.' Met het nummer 'Niet voor het laatst' wist hij diepe indruk te maken op de kijkers.

"Prachtig en aangrijpend"

Het was een emotionele bedoening in De Wereld Draait Door. Rob de Nijs was te gast in de verder lege studio van het programma. Hij vertelde over de ziekte van Parkinson, waar hij sinds vorig jaar aan lijdt. Daarbij kondigde hij aan een afscheidstournee te gaan doen. In DWDD liet hij zich nog eens van zijn sterkste kant zien met het nummer 'Niet voor het laatst.' De kijkers thuis waren er helemaal weg van en lieten hun reacties achter op social media. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rob de Nijs over Parkinson: 'Nooit gedacht dat dit het was'

Twitter ging op een positieve manier los over het optreden van Rob. De zanger was zelfs lange tijd trending op het social media-platform. "Prachtig en aangrijpend", vond één fan. "Sterk, helder, mooi in het nu", vond een ander. Rob werd omgedoopt tot "icoon" door velen. "Geleefd, duidelijk gebogen maar nog niet gebroken", reageerde een andere kijker en vergeleek hem met Johnny Cash. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rob de Nijs wil ziekte niet de boventoon laten voeren in leven

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rob de Nijs: 'Mijn stem heeft niet onder mijn ziekte te lijden'

Rob meldde afgelopen zomer te moeten stoppen met zingen. Daarbij onthulde hij dat hij de ziekte van Parkinson heeft. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore