Entertainment

Familie Oerlemans in de problemen door vliegverbod VS

12 maart 2020 11:04 Aangepast: 12 maart 2020 12:08
Beeld © Instagram @danielleoerlemans

Er gaan vanaf morgen geen vluchten meer tussen Europa en de Verenigde Staten; president Donald Trump heeft dat gisteravond Amerikaanse tijd besloten. De ingrijpende maatregel levert een groot probleem op voor het gezin van Reinout Oerlemans (48), dat in Los Angeles woont.

"We proberen onze zoon zo snel mogelijk uit Parijs naar huis te halen"

De Amerikaanse droom van Reinout en Daniëlle is op dit moment even wat minder rooskleurig. Oudste zoon Thijmen (18) woont namelijk op dit moment in Parijs, waar hij studeert.

Trump heeft besloten de ban in te laten gaan om zo de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Door zijn beslissing kunnen veel Europeanen niet meer naar de Verenigde Staten de komende tijd. Het verbod geldt uitsluitend voor de Schengenlanden, dus wel voor Nederland, maar niet voor bijvoorbeeld Groot-Brittannië.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochter Daniëlle Oerlemans straalt in moeders trouwjurk

Daniëlle uit een noodkreet op Instagram rond de situatie. "We proberen onze zoon zo snel mogelijk uit Parijs naar huis te halen", aldus de bezorgde moeder. Thijmen zit sinds afgelopen zomer in de Franse hoofdstad.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Een kijkje in de miljoenenvilla van Reinout en Daniëlle Oerlemans

De situatie zal het Oerlemans-gezin zwaar vallen en niet alleen omdat het Thijmen nog langer moet missen als hij niet op tijd terug naar de VS kan vliegen. De familie houdt namelijk behoorlijk van reizen en laat haar volgers op social media flink meegenieten. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore