Ga naar de inhoud
Entertainment

Tweede seizoen Netflix-hit Love Is Blind lijkt in aantocht

Beeld © Netflix

Opeens was daar 'Love Is Blind'; de Netflix-show waarvan je niet wist dat je hem nodig had. De serie is een perfecte combinatie tussen 'Married At First Sight', 'Love Island' en 'The Bachelor' en fans smeken dan ook om een nieuwe seizoen. Maar gaan ze dat ook krijgen?

"Laten we ervoor gaan!"

Mocht je het even gemist hebben: in Love Is Blind gaat een groep singles de uitdaging aan iemand te vinden waar ze de rest van hun leven mee willen delen, zonder die persoon ooit ontmoet te hebben. Zonder afleiding van de buitenwereld zoeken de singles naar een connectie en wanneer die er is wordt er meteen een huwelijksaanzoek gedaan. Pas dan zien ze wie ze eigenlijk ten huwelijk hebben gevraagd en komen ze erachter of liefde dus echt blind is.

Zo
Lees ook:
Zo wild was het huwelijksfeest van Love is Blind-Amber en Barnett

Hoewel het programma voor nu enkel nog uit heterokoppels bestaat, pleiten veel fans van het progamma voor een seizoen met meer inclusiviteit. Deelnemer Carlton was zover bekend de enige met een verleden met mannen; ook hij kiest in het programma voor een vrouw. "Dit is geen show die zich focust op seksualiteit", vertelt showrunner Chris Coelen aan het Engelse Metro. "Maar ik denk dat een LHBTQI-versie zeker een optie is, alleen technisch gezien brengt het wat moeilijkheden met zich mee."

Deze
Lees ook:
Deze koppels uit Love Is Blind zijn nog altijd samen

Met zijn woorden in het achterhoofd lijkt de kans groot dat er een tweede seizoen komt. "Alles wat ik erover kan zeggen op dit moment is dat ik er op hoop. Het lijkt me sterk dat er geen tweede seizoen komt." Ook gaan er geruchten over een Britse versie, iets waar Chris helemaal achterstaat. "Laten we ervoor gaan!"

Love Is Blind nu te zien bij Netflix.