Entertainment

'Marco Borsato heeft mijn leven verwoest'

11 maart 2020 19:16 Aangepast: 11 maart 2020 19:55
Beeld © ANP

Eerder vandaag kwam naar buiten dat Marco Borsato (53) niet alleen een affaire had met Iris Hond (32), maar ook met een andere vrouw. Dat leidde uiteindelijk tot een scheiding van de vrouw en haar man. Aan RTL Boulevard doet de ex van de vrouw anoniem zijn verhaal.

"Waar het mij om gaat is dat Marco een notoire vreemdganger is"

Weekblad Privé publiceerde vandaag een verhaal waaruit blijkt dat Marco een affaire had met een andere vrouw. Bij dat artikel stonden foto's waarop de vrouw, weliswaar onherkenbaar, te zien was. Na onderzoek van RTL Boulevard is de identiteit van de vrouw alsnog achterhaald. 

De vrouw blijkt jarenlang in een hechte vriendengroep te hebben gezeten. Marco was bovendien bijzonder close met dit clubje. RTL Boulevard heeft een vrouw uit deze vriendengroep gesproken en uit haar reactie was op te maken dat de affaire tussen Marco en de vrouw inderdaad bestond. Nu heeft RTL Boulevard ook de ex van de dame in kwestie gesproken. Hij doet zijn verhaal anoniem.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

'Marco Borsato had affaire met vrouw uit fanclub'

"Waar het mij om gaat is dat Marco een notoire vreemdganger is, die daarbij vele levens beschadigt en het mijne zelfs heeft verwoest, alsmede van mijn partner", zegt de man. Daarbij benadrukt hij dat de affaire geen uit de hand gelopen ongelukje was. "Het is een relatie geweest zoals hij die al een aantal keer eerder tijdens zijn huwelijk had. Hij ging door terwijl hij donders goed wist dat hij daar mij ontzettend mee zou kwetsen", aldus de ex-partner.

Vervolgens springt hij in de bres voor zijn ex-vrouw. "Ze is een bijzonder lieve, gevoelige, misschien zelfs wel naïeve vrouw met een goed hart, die slachtoffer is geworden van zijn grenzeloze hebzucht", verklaart hij. Volgens de bron wist Marco heel goed waar hij mee bezig was en dat dat schadelijk zou zijn voor beide relaties. "Maar hij voelde zich onaantastbaar. Nu is alles kapot en zijn er alleen verliezers", vervolgt hij.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

'Marco Borsato ingetrokken bij moeder na breuk met Leontine'

Het leven van de man is volledig op zijn kop gezet. "Ik ben in een nachtmerrie verzeild geraakt", zegt hij. Verder hoopt hij dat de media zijn ex-partner vooral met rust laat. "Marco heeft al meer dan genoeg schade aangericht."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore