Entertainment

Ali B reageert op kritische moedermaffia

11 maart 2020 16:03 Aangepast: 11 maart 2020 16:46
Beeld © ANP

Ali B (38) kreeg veel kritiek over zich heen toen hij een video deelde waarop hij aan het spelen was met zijn zoontje (2). Op de beelden was te zien dat Ali wat voorzichtige trappen kreeg van zijn kleine jongen. Ali maakte er een grapje over, maar dat viel verkeerd bij veel mensen. Zij zijn van mening dat Ali verkeerd bezig is. Nu snoert de rapper ze de mond.

"Bel de Instagram-opvoedpolitie"

"Huiselijk geweld tegen vaders moet echt een keer stoppen", schrijft Ali bij de video. Daarop krijgt hij dus veel kritiek. "Vind dit echt niet normaal. Mag een kind gewoon maar doorschoppen? Leuk als hij dat over tien jaar tegen de kop van een vriendje doet", reageert een vrouw.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Ali B over ruzie Anouk en Lil' Kleine: 'Spanning was hoog'

In een volgende video, waarop Ali te zien is terwijl hij zijn zoontje lekker knuffelt, drijft hij de spot met deze reactie. "Wat gaat dit zestien maanden oude kindje over tien jaar doen als ie nu al dit soort gedrag vertoont? Snel, bel de Instagram-opvoedpolitie!" schrijft hij.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ali B neemt weer plaats in jury van zangwedstrijd

Onlangs was Ali B te zien in de meest recente editie van The Comedy Central Roast. Daar keek de artiest reikhalzend naar uit.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore