Entertainment

'Marco Borsato had affaire met vrouw uit fanclub'

11 maart 2020 16:59 Aangepast: 11 maart 2020 17:11
Beeld © ANP

Dit jaar kwam uit dat Marco Borsato (53) in het verleden een affaire had met pianiste Iris Hond (32). Niet veel later werd één van de meest choquerende showbizzbreuken een feit: Marco en 'zijn' Leontine (51) zijn uit elkaar. Nu blijkt dat Marco niet alleen een scheve schaats reed met Iris, maar ook nog met een andere vrouw.

"Willens en wetens heeft hij mijn relatie met haar kapotgemaakt"

Weekblad Privé beweert vandaag in een artikel dat Marco een affaire heeft gehad met een onbekende dame. Bij het verhaal hebben ze een hele fotocollage toegevoegd van de bewuste vrouw, maar daarop is ze onherkenbaar. In het weekblad stelt de ex-vriend van deze dame in kwestie dat overspel de reden is van hun relatieproblemen. Zij zou dus daadwerkelijk met Marco het bed hebben gedeeld. En daarbij zou het stel ook nog eens bevriend zijn geweest met Marco en Leontine.

"We waren bevriend, dacht ik. Maar nu ligt mijn leven in stukken", verklaart de bedrogen man in het interview met Privé. "Willens en wetens heeft hij mijn relatie met haar kapotgemaakt." Inmiddels zijn de warme banden tussen de stellen verdwenen.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

'Marco Borsato ingetrokken bij moeder na breuk met Leontine'

Door speurwerk is RTL Boulevard inmiddels te weten gekomen om welke vrouw het gaat. RTL Boulevard heeft de foto's die Privé eerder deelde ook op social media gevonden en heeft zodoende de identiteit van de vrouw kunnen achterhalen. Ze komt uit een vriendengroep die al jarenlang de fanclub van Marco runt. De zanger is bovendien bijzonder close met dit groepje. Op social media staan tientallen foto's van hen allemaal samen. Zo komt hij zelfs op hun verjaardagen, en zij op die van hem. De vrouw om wie het gaat was van 2012 tot en met 2017 zelfs werkzaam voor de fanclub. Ze zouden elkaar dan ook al vanaf 2012 kennen. Uit respect voor de dame in kwestie maken we haar naam uiteraard niet bekend.

Alles wijst erop dat het wel om de juiste persoon gaat. RTL Boulevard heeft bovendien iemand uit dit clubje gesproken en uit haar reactie valt op te maken dat de affaire die de bewuste vrouw met Marco had, de reden is van de breuk met haar eigen man. De vriendin benadrukt dat ze de hele kwestie verdrietig vindt en zegt daarbij dat de vrouw om wie het gaat een goed en lief mens is. De vriendengroep zou overigens wel definitief uit elkaar zijn gevallen.

Vanavond in RTL Boulevard meer details over dit verhaal én de reactie van de ex-vriend van Marco's minnares. RTL Boulevard is om 18:35 uur te zien op RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Is Marco Borsato nu de gebeten hond na breuk met Leontine?

Het huwelijk van Marco en Leontine duurde maar liefst 21 jaar. Samen hebben ze ook drie kinderen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore