Entertainment

Wibi Soerjadi: 'Verjaardagsdieven aangehouden door politie'

10 maart 2020 23:42 Aangepast: 11 maart 2020 07:23
Beeld © ANP

De politie heeft arrestaties verricht naar aanleiding van de diefstal op het landgoed van Wibi Soerjadi in Diepenheim, twee weken geleden. Dat vertelde de pianist dinsdag in 'Op1'. Wibi werd beroofd toen hij in Disneyland Parijs was om zijn vijftigste verjaardag te vieren.

"In shock"

Het gaat volgens de pianist om "serieuze aanhoudingen". Hij prijst de politie Hengelo voor hun inzet en heeft een deel van zijn spullen terug gekregen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deel gestolen buit Wibi Soerjadi teruggevonden

Wibi meldde de inbraak op Instagram. "Alles weg inclusief paardenwagen", aldus muzikant, die zei "in shock" te zijn over de inbraak. De pianist moest na het bezoek aan Disneyland op de bank slapen omdat ook zijn beddengoed was ontvreemd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wibi Soerjadi slachtoffer van inbraak: 'Alles weg'

De paardenwagen werd eerder al teruggevonden in Enschede. De pianist liet in Op1 ook weten het onzin te vinden dat hij het voortaan niet meer zo van de daken moet schreeuwen als hij voor langere periode van huis weg is. Er gingen talloze cameraploegen mee naar Disneyland om het feestje van Wibi vast te leggen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore