Entertainment

EOTB-Yasmine en Love Island-Martin gaan samenwonen

10 maart 2020 17:53
Beeld © Instagram @yasminepierards

De ultieme cross-over in reality-land heeft plaatsgevonden: Yasmine Pierards (22) en Martin Foru (22) gaan helemaal voor elkaar. De brunette deed mee aan 'Ex On The Beach' en de kickbokser aan 'Love Island', maar vonden niet de ware liefde in die programma's. De tortelduifjes zetten nu de volgende stap in hun relatie.

"Verder kunnen we jullie daar nog niets over zeggen"

Het realitywereldje is klein, dat blijkt maar weer uit deze match tussen een EOTB-kandidaat en een Love Island-deelnemer. Yasmine en Martin gaan al een tijdje steady en delen hun liefde voor elkaar graag op social media. Het gaat zelfs zo goed dat ze zich nog meer aan elkaar gaan binden. "Denken jullie aan kinderen en samenwonen?" vroeg een fan aan Yasmine op Instagram. En daar had ze een opvallend antwoord op. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

EOTB-Yasmine: 'Ik word gepest op social media'

"We gaan binnenkort samenwonen", aldus Yasmine. Martin en de EOTB-ster hebben sinds december een relatie en gaan dus helemaal voor elkaar. Yasmines antwoord wekte interesse bij haar fans: Martin verblijft namelijk niet in Nederland of Yasmines thuisland België. "Ga je wat opzetten in Londen?", klinkt het. "Mart en ik zijn beiden met veel dingen bezig. Londen heeft ons sowieso veel meer te bieden dan België en Nederland. Maar verder kunnen we jullie daar nog niets over zeggen", reageert de realityster. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Martin heeft relatie met EOTB-Yasmine

Martin had dankzij Love Island een tijdlang een relatie met Sebastiana, waarmee het ook lekker leek te verlopen. Uiteindelijk gingen ze uit elkaar, maar in de video hieronder hebben ze nog enkel oog voor elkaar. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore