Entertainment

Elise Schaap terug als Nikkie Plessen (en Nikkie zelf is fan)

10 maart 2020 11:00 Aangepast: 10 maart 2020 11:02
Beeld © Instagram @elise_is_here

Elise Schaap (37) is dé ster van 'De TV Kantine'. Vorig seizoen ging de actrice compleet viral met haar imitatie van Nikkie Plessen en ook nu kruipt ze weer in de huid van de ontwerpster. Dat is alvast te zien op Instagram.

"Nikkie is back"

Elise gaf haar fans alvast een klein voorproefje van het aankomende seizoen door een aantal kiekjes te delen van 'Nikkie' in de studio van RTL Boulevard. Met een flinke bos getoupeerd haar, een kittige outfit en gouden ketting waarop 'blablabla' staat poseert ze voor de foto."Nikkie is back", luidt de tekst bij de post.

Nikkie zelf kan niet wachten om het eindresultaat te zien. "GOUD wijf! Ik ga stuk", plaatst ze enthousiast onder de eerste beelden.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Britt Dekker is fan van persiflage in de TV Kantine

Niet alleen RTL Boulevard en Chateau Meiland komen dit seizoen voorbij in De TV Kantine. Carlo en Irene gooien nog meer televisieformats in de mix: Married At First Sight, Ranking the Stars, De Beste Zangers en The Masked Singer.

Naast Elise Schaap zijn ook Ilse Warringa, Maarten Heijmans en Annick Boer er dit seizoen weer bij als gastacteur. Gastrollen zijn er onder anderen voor Frank en Rogier, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Glennis Grace, Nienke Plas, Fred van Leer, Jan Versteegh, Richard Groenendijk, Gerard Ekdom en onze eigen Vivienne van den Assem. Wij kregen alvast een voorproefje:

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Elise Schaap maakt indruk als vlogster in tv-show Nieuw Zeer

De TV Kantine is donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore