Entertainment

Eva Jinek schudt geen handjes meer

09 maart 2020 23:00 Aangepast: 10 maart 2020 07:59
Beeld © ANP

Het nieuwe strenge handenschud-protocol van het RIVM was maandagavond laat tot de prominente talkshows doorgedrongen. Zowel bij NPO-show ‘Op1’ als bij RTL-concurrent ‘Jinek’ werden aan het begin van de uitzending nadrukkelijk geen handen geschud.

De nieuwe strenge regels van het RIVM waren aan beide tafels onderwerp van gesprek. Bij Jinek zat een arts die zijn deskundige mening over de nieuwe regels tegen de verspreiding van het coronavirus gaf. Op1 sprak live met VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff, die zichzelf quarantaine heeft opgelegd omdat hij in Brabant woont en een kleine verkoudheid heeft.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Songfestivalbaas wil nog niet denken aan cancelen Ahoy

Eerder op de avond was het nieuwe handen-protocol nog niet tot de gastentafel van DWDD doorgedrongen. Presentator Matthijs van Nieuwkerk schudde nog hartelijk de handen van gasten aan zijn tafel. Ook zat de presentator tijdens de uitzending een paar keer aan zijn gezicht, iets dat het RIVM ook afraadt.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Beau van Erven Dorens ziet samenwerking met Eva Jinek wel zitten

Ook bij de uitreiking van de BUMA-awards op maandagavond knuffelden, zoenden en begroetten BN'ers elkaar nog naar hartenlust alsof er geen nieuw affectie-protocol was afgekondigd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore