Entertainment

SYTYCD-deelnemer overleden in verkeersongeluk

09 maart 2020 15:08
Beeld © Getty Images

'So You Think You Can Dance' heeft één van haar grootste talenten verloren: Danny Tidwell (35). De Amerikaan is overleden in een verkeersongeluk, laat zijn voormalige collega Travis Wall (32) weten op Instagram.

"We zijn één van de meest talentvolle dansers uit het programma verloren"

Een grote tragedie heeft plaatsgevonden voor de fans van So You Think You Can Dance. Voormalig deelnemer Danny is namelijk overleden in een verkeersongeluk. Dat maakte zijn collega Travis bekend op social media. "Ik ben gisteren een broer van me verloren", aldus de danser. "Een geschenk is ons komen te ontgaan (...) Ik kan nog steeds niet geloven dat dit echt is gebeurd. Ik kan niet geloven dat je er niet meer bent. Je was meer dan een broer voor me. Jij was mijn inspiratie." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jan Kooijman pleit voor vervolg So You Think You Can Dance

Ook de juryleden van SYTYCD zijn in de rouw. "Danny, onze prachtige geniale danser", aldus Debbie Allen. "Ik zie je aan de andere kant." Nigel Lythgoe kan het niet geloven. "We zijn een van de meest talentvolle dansers uit het programma verloren", schrijft hij. Eén van de andere deelnemers deelt op Instagram een filmpje van Danny's danstalent. "Mijn hart is gebroken", meldt Comfort Fedoke. Danny deed in 2007 op 22-jarige leeftijd mee aan So You Think You Can Dance in Amerika. Hij werd uiteindelijk tweede. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vriendin Tim Douwsma in So You Think You Can Dance

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore