Ga naar de inhoud
Entertainment

WIDM-opdrachten lijken gebaseerd op de tatoeages van Rob

Beeld © AVROTROS

Nu de finalisten van ‘Wie is de Mol?’ bekend zijn, lijkt het steeds duidelijker dat Rob Dekay (33) de Mol van dit jaar is. Eerder wisten de molloten al een link te leggen met de zanger en de veelgebruikte Harry Potter-liedjes in de afleveringen, maar een zeer fanatieke kijker gaat nóg een stapje verder.

Rob Dekay heeft niet alleen veel hoeden, maar ook veel tatoeages. Nu blijkt dat veel van deze plaatjes terug te leiden zijn naar enkele van de opdrachten. Eerder ontdekten de fans al een bijzondere link. In de zesde aflevering horen we Rik namelijk zeggen: “De Mol is dus tevreden” en laat Rob nu net een tattoo hebben van het woord ‘tevreden’ op zijn linkerbovenarm.

Waarom
Lees ook:
Waarom Harry Potter-muziek in WIDM naar Rob lijkt te hinten

Tijdens diezelfde aflevering zien we de opdracht ‘Alles Kenners'. Hier moesten de kandidaten goede enveloppen zien op te halen, maar ondertussen liep een zandloper af. Tijdens de opdracht was Rob wel erg geïnteresseerd in deze zandloper. Ook hier heeft hij een tatoeage van op zijn rechterpols. In aflevering vijf zien we tijdens de 'Beeld & Geluid'-opdracht een spel kaarten bij een laptop liggen, maar die dienen geen doel. Toch haalt Rob de kaarten uit het pakje en het is geen geheim dat Rob een liefde voor kaarten heeft. Hij heeft er immers twee op zijn rechterbovenarm staan.

Een andere goede vondst is de koppeling tussen de tatoeage van een ufo op zijn linkerbovenarm en de opdracht 'Beeld & Geluid'. Zo zouden de verschillende kleine opdrachten op het podium verwijzen naar een ufo. Tijdens deze opdracht zitten de kandidaten in verschillende verlichte cirkels, die sterk lijken op de laserstralen van een ufo, zoals getatoeëerd op de arm van Rob. Ook verschijnen er verschillende voorwerpen in beeld zoals een frisbee met de tekst “flying disk” en ook de speelkaarten maken een comeback.

Hieronder zie je alle opdrachten waarmee een link gelegd kan worden met een of meerdere tatoeages van Rob.

Oud
Bekijk ook:
Oud WIDM-kandidaten voorspellen wie de mol is

In de spannende finale staan maar liefst vier kandidaten; Rob Dekay, Miljuschka Witzenhauzen, Buddy Vedder en Nathan Rutjes. Eén winnaar, twee verliezers en één Mol. De finale van Wie is de Mol? is komende zaterdag live te zien om 20:30 uur op NPO1.

Oud WIDM-kandidaten deden alvast een voorspelling wie dit jaar de beruchte Mol is. 

Miljuschka
Lees ook:
Miljuschka doet molboekje open over WIDM-avontuur

Oud WIDM-kandidaten voorspellen wie de mol is

05:59