Ga naar de inhoud
Entertainment

Ireen Wüst en Letitia de Jong houden trouwerij geheim

Beeld © Instagram: @letitiadejong

Na een succesvol schaatsseizoen heeft schaatster Ireen Wüst (33) nog veel meer leuks in het vooruitzicht. Samen met haar grote liefde Letitia de Jong (27) stapt zij binnenkort in het huwelijksbootje. Aan ‘De Telegraaf’ vertellen de twee dat er al veel is geregeld, zoals het vrijgezellenfeest. Maar de media zijn allesbehalve welkom.

"Ik snap dat ik een publiek figuur ben en dat mensen zoiets interessant vinden"

Normaliter is een vrijgezellenfeest één grote verrassing, maar niet in het geval van Ireen en Letitia. “Wij zien het niet zitten om met je ziel onder je arm door een Nederlandse stad te lopen in één of ander pak. Vandaar dat we aan onze vriendinnen hebben voorgesteld om een paar dagen op skivakantie te gaan. De rest regelen zij”, vertelt Letitia. Toch ontkomen de twee er niet aan om flink voor schut te worden gezet. “Waarschijnlijk zijn we alsnog de Sjaak als we eenmaal op de piste staan.”

Ireen
Lees ook:
Ireen Wüst haalt geld op ter ere van overleden Paulien van Deutekom

Om alvast in de juiste stemming te komen, gaat het sportieve stel eerst nog even op pre-huwelijksreis naar Bali. Eenmaal terug kan het feestgedruis losbarsten, maar de twee houden voor zichzelf wanneer dat precies zal zijn. “Dat gaan we niet vertellen. We willen het besloten houden. Ik snap dat ik een publiek figuur ben en dat mensen zoiets interessant vinden”, aldus Ireen. “Ik probeer ook altijd zo veel mogelijk te vertellen, zelfs over privézaken. Maar je moet ergens een lijn trekken. Al is het maar om de gasten te beschermen.” Letitia daarentegen licht wel een tipje van de sluier: “Het gaat in Nederland gebeuren. Meer zeggen we niet.”

Tijdens een vakantie op Curaçao besloot Ireen Wüst op een knie te gaan voor Letitia. Op Instagram deelde de olympiër een kiekje van het tafereel. “En gelukkig zei ze ja! Wij gaan trouwen”, schreef ze erbij.

Ireen
Lees ook:
Ireen Wüst en Letitia de Jong zijn verloofd