Entertainment

Dolly Parton wil opnieuw in Playboy: 'Lijkt me zo grappig'

08 maart 2020 15:18 Aangepast: 08 maart 2020 16:31
Beeld © ANP

Dolly Parton viert begin volgend jaar haar 75ste verjaardag. Een mooie mijlpaal die de Amerikaanse countryster groots wil vieren. Zo wil de zangeres haar fotoshoot voor de Amerikaanse Playboy uit 1978 graag overdoen, vertelt ze zondag aan de Australische tv-show '60 Minutes'.

"Het lijkt me zo grappig. Als zij het aandurven. Ik weet niet of ze het willen."

"Ik ben van plan om weer op de cover van Playboy te staan", zegt Dolly. "Het lijkt me zo grappig. Als zij het aandurven. Ik weet niet of ze het willen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mr. Probz slaat muzikale handen ineen met Dolly Parton

De zangeres denkt zelfs dat ze het zwarte pakje dat ze destijds droeg - met konijnenoortjes op haar hoofd - nog past. "Ik zou het vast nog steeds kunnen gebruiken. Misschien. Mijn borsten zijn nog steeds hetzelfde", zegt Dolly lachend, doelend op één van haar vele ingrepen. "Ik heb mijn eigen look. Ik ben een soort stripfiguur en stripfiguren worden niet echt ouder."

Op haar negentigste verwacht de zangeres dat haar uiterlijk onveranderd is. "Alleen meer make-up en een groter kapsel." Over het geheim waardoor Dolly nog steeds goed voor de dag komt, is ze heel duidelijk. "Ik zeg altijd goede belichting, goede make-up en goede artsen. En een positieve houding kan ook geen kwaad."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore