Ga naar de inhoud
Entertainment

Krijgen we een WIDM-finale met vier kandidaten?

Beeld © AVROTROS

De makers van het spelprogramma 'Wie is de Mol?' lijken verwarring te zaaien. Want hoe zit het nou precies met de uitzending van vanavond? Gaat er nog één kandidaat naar huis, of zien we dit jaar een finale met vier kandidaten?

AVROTROS, de omroep die het programma produceert, deelt deze week meerdere teasers van de komende aflevering. Onder de verschillende foto's en video's vragen veel Molloten zich af wat er precies aan de hand is. In één van de filmpjes zien we namelijk iets wat toch wel erg veel op een ontknoping lijkt. "Normaal is dat toch met drie kandidaten?" vraagt iemand zich af. Een ander: "Zou het kunnen dat we een finale met vier kandidaten hebben?" Het zou overigens niet voor het eerst een finale met vier finalisten zijn. In het seizoen waarin Inge Ipenburg 'de Mol' was, was dat ook het geval.

Waarom
lees meer:
Waarom Harry Potter-muziek in WIDM naar Rob lijkt te hinten

Terwijl sommige Molloten zich afvragen of er een finale met Buddy, Nathan, Miljuschka én Rob komt, zijn anderen ervan overtuigd dat er verschillende scenario's mogelijk zijn. Het zou namelijk ook een optie zijn dat één kandidaat met de haven in zicht alsnog afvalt, zodat er tijdens de bekendmaking van 'de Mol' nog steeds maar drie finalisten zijn.

Deze
lees ook:
Deze WIDM-kandidaat wordt momenteel het meest verdacht als Mol

In onderstaande video vertelt kandidaat Miljuschka Witzenhausen over háár WIDM-avontuur.

Miljuschka vond Wie is de Mol? een grote uitdaging

00:53