Ga naar de inhoud
Entertainment

Doutzen Kroes stort in door gemis van haar kinderen

Beeld © YouTube-kanaal Doutzen Kroes

Doutzen Kroes (35) laat in haar nieuwste vlog zien dat ze ook maar 'gewoon een mens' is. Met een goed gevoel voor mode, dat dan weer wel. Tijdens haar exotische tripjes moet ze regelmatig haar kinderen achterlaten in Nederland en dat wordt haar soms te veel.

Doutzen is zo’n vijf dagen in Mexico voor een shoot, als ze enorm heimwee krijgt naar haar kinderen. “Ik ben blij dat ik weer naar huis ga, want ik mis mijn kinderen enorm”, vertelt ze terwijl de camera haar filmt. “Ik zou eigenlijk niet moeten klagen, want ik geniet hier van de zon en heb de kans om met een geweldig team te werken. Maar soms is het zo moeilijk om de balans te vinden tussen 'Doutzen het model' en 'Doutzen de moeder'. Ze wil dan ook gewoon met haar kroost knuffelen en eten voor ze klaarmaken; alles wat een ‘normale’ moeder doet.

Van
Bekijk ook:
Van een streng dieet tot klysma: Doutzen Kroes deelt alles

Doutzen: “Mijn werk lijkt geweldig en dat is het ook. Maar aan het einde van de dag mis ik toch de knuffels en gesprekken met mijn kinderen.” Ze voelt zich dan ook schuldig dat ze eerder is vertrokken naar Mexico, ook al heeft ze haar me-time hard nodig.

Doutzen
Lees ook:
Doutzen Kroes pronkt met haar killer body op Instagram

Ze snapt dan ook dat ze in een luxepositie zit dat haar man Sunnery thuis is met haar kinderen, terwijl ze zelf lekker op vakantie is. “Maar ik wilde dat ik dit kon delen met mijn familie”, vertelt ze in tranen tegen haar spiegelbeeld.