Entertainment

Humberto Tan sluit terugkeer op latenight niet uit

03 maart 2020 07:08 Aangepast: 03 maart 2020 07:10

Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat Humberto Tan (54) afscheid nam van 'zijn' RTL Late Night. Inmiddels nemen Beau van Erven Dorens (49) en Eva Jinek (41) de honneurs waar met hun talkshows op 'RTL 4'. In de podcast '30 Minuten Rauw' van Ruud de Wild (50) praat Humberto over een eventuele terugkeer.

"Op dit moment is het landschap gewoon goed verdeeld"

Humberto sluit een eventuele terugkeer op dat tijdstip namelijk niet uit. "Ja, ik ben wel een sportman, maar op dit moment is het landschap gewoon goed verdeeld", antwoordt hij als Ruud hem vraagt of hij wat recht te zetten heeft. Daarmee hint Humberto dus wel op een mogelijke comeback in de toekomst.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Humberto Tan woest op column Angela de Jong: 'Racistisch en vrouwonvriendelijk'

Sinds 1 januari presenteert Eva Jinek dagelijks een talkshow op RTL 4. Door haar vertrek bij de NPO, wat gevolgd werd door het afscheid van Jeroen Pauw (59). Sindsdien is Eva min of meer in een 'talkshowoorlog' beland met haar oude werkgever. De kijkcijfers zijn ook niet meer de cijfers die ze bij de publieke omroep met gemak haalde. Toch heeft Humberto wel vertrouwen in Eva en haar talkshow. "Die gaat het wel zeker redden. Die gaat het wel redden. Je moet wel kijken wat er gaat gebeuren als er commercials komen."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Humberto was nerveus voor Jinek

In onderstaande video vertelt Humberto meer over wat zijn plannen waren na het stoppen van zijn talkshow.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore