Ga naar de inhoud
Entertainment

Miljuschka over haar zwaarbeveiligde huis: 'Net een kluis'

Beeld © ANP

Dat Miljuschka Witzenhausen (34) de afgelopen tijd bezig is geweest met het realiseren van haar droomhuis is geen geheim. Zo vlogde ze bijvoorbeeld over de bouw voor 'Eigen Huis & Tuin'. In de nieuwe 'Linda Loves' vertelt Miljuschka over haar huis nu het ein-de-lijk af is.

"Dit huis is zo zwaarbeveiligd dat je er van z’n levensdagen niet in komt"

Het verschil met het vorige huis van de televisiekok en presentatrice is groot. Ze woonde eerst letterlijk driehoog-achter, maar heeft nu een boerderij die alleen al 680 vierkante meter telt. En dan hebben we nog niet eens gesproken over de stal, het zwembad en de twintigduizend vierkante meter land die ook bij het totaalpakketje horen. "In de boerderij hebben we zes toiletten en twee zitkamers. Van de tweede is een bioscoop gemaakt, met loungebanken", vertelt Miljuschka aan Linda Loves.

Inmiddels woont Miljuschka uiterst prettig in haar nieuwe superdeluxe huis. Toch wonen zij en haar partner Philip veel later dan gepland in hun nieuwe optrekje, of zeg maar gerust optrek. De twee zouden eigenlijk vanaf 1 maart 2019 in hun boerderij gaan wonen. Die deadline is negen maanden lang uitgesteld. In die tijd hebben Miljuschka en Philip overal en nergens gewoond. Ze sliepen in hotels, bij vrienden. "Op een gegeven moment word je daar knettergek van."

Miljuschka
lees meer:
Miljuschka haalt uit na kritiek op blote billen-foto

Die negen maanden langer dan gepland, zijn er natuurlijk niet zomaar gekomen. De eerste aannemer met wie ze in zee gingen, deed veel verkeerd. Uiteindelijk betaalden Miljuschka en Philip hem wel, maar nam hij de benen. Het geld bleek sowieso een dingetje te zijn. Zo vielen de offertes vaak nogal hoog uit. "Doordat Mil bekend is", verklaart Philip. "Lieten we vrienden er ook een opvragen, bleek het voor ons twee keer zo duur." Het huis is overigens niet zo maar te betreden. "Dit huis is zo zwaarbeveiligd dat je er van z’n levensdagen niet in komt. Het is net een kluis. Mijn eigen Hof van Eden, waar ik buiten kan zijn zonder dat íémand me ziet", aldus Miljuschka.

Ondanks alle ellende die de gehele periode van verbouwing heeft opgeleverd, is het Miljuschka wel duidelijk geworden dat zij en Philip écht goed bij elkaar passen. "Als je in een verbouwingscrisis zit, dán weet je pas wat je aan elkaar hebt. We zijn samen goed in stress handelen, maar desondanks was dit een heftige, hoor", besluit ze.

Waarom
lees ook:
Waarom Miljuschka haar blote billen op social media zet

Momenteel is Miljuschka ook te zien in het spelprogramma Wie is de Mol? Ze is één van de vier laatst overgebleven kandidaten. In onderstaande video vertelt de cheesecake liefhebster wat ze van haar deelname vond.

Miljuschka vond Wie is de Mol? een grote uitdaging

00:53