Entertainment

Elise Schaap maakt indruk als vlogster in tv-show Nieuw Zeer

02 maart 2020 11:25
Screenshot uit Nieuw Zeer van zondag 1 maart Beeld © NTR

Dat Elise Schaap (37) goed is in typetjes, was met al haar rollen in 'De TV Kantine' al wel duidelijk. Gisteravond was ze te zien in het nieuwe programma 'Nieuw Zeer', waar ze ook indruk wist te maken op de kijkers.

"Tenenkrommend goed!"

In het nieuwe programma vol sketches kwamen heel wat bekende acteurs voorbij. Ilse Warringa speelde verschillende racistische en zeurderige typetjes, Frank Lammers een levensgevaarlijke TBS'er, Beppie Melissen een uiterst asociale gast op een uitvaart, Wieteke van Dort had nog een klein bijrolletje en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

De TV Kantine tovert Chateau Meiland om tot Chateau Wijnland

Elise Schaap speelde vlogster Hymke die voor een speciale campagne een fotoshoot heeft met een vluchteling. Zij vindt hem alleen niet echt 'sexy'. "Dit is niet heel erg eyecandy", aldus Hymke. "Dit gaat echt niet werken op een abri. Dit is écht niet Instagrammable." En dus wordt er een knappe vervanger voor hem gevonden.

Het typetje dat Elise speelt is spot on, vinden veel kijkers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Elise Schaap: 'Undercover krijgt derde seizoen'

Nieuw Zeer is een nieuw programma van de NTR. Je ziet het zondagavond om 21.55 uur op NPO 3. Hier kun je de aflevering van gisteren terugkijken.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore