Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze WIDM-kandidaat wordt momenteel het meest verdacht als Mol

Beeld © AVROTROS

Over twee weken is de finale van 'Wie is de Mol?'. Hoog tijd voor de vaste kijker om te stoppen met spreiden in de app en steeds meer op één Mol in te zitten. De grote vraag is nu: op welke kandidaat ga je je punten inzetten? Nathan is een goede optie.

Let op, dit artikel bevat spoilers.

Op het moment van publiceren zijn er maar liefst 1.269.346 verdenkingen in de app van het televisieprogramma, waar kijkers middels punten aangeven wie zij verdenken. Met nog maar drie Wie is de Mol?-afleveringen in de agenda is het interessant om te zien dat Nathan van alle vijf kandidaten het meest verdacht wordt. Dit is de huidige stand van zaken:

  • Nathan: 33%
  • Rob: 23%
  • Miljuschka: 21%
  • Buddy: 12%
  • Leonie: 11%
Oplettende
Lees ook:
Oplettende kijker ontdekt een grote molactie van WIDM-Rob

Het is niet verrassend dat Nathan bij menig kijker op nummer één staat. Er zijn verschillende hints die naar hem als Mol wijzen. De eerste grote hint kwam 1 februari binnen. Er is een overeenkomst tussen zijn tatoeage en het nummerbord van een auto in één van de afleveringen.

Dít
Lees ook:
Dít is het verhaal achter Nathan Rutjes' iconische kapsel

In de aflevering van vorige week zat een montagefout. Althans, zo lijkt het. Tijdens de laseropdracht droegen alle kandidaten een speciaal vest met rugnummer. Iedereen droeg rugnummer vier, behalve Nathan. Bij hem prijkte nummer drie op de rug. De Mol speelde tegen de kandidaten. De theorie achter de hint is dat hij als Mol rugnummer drie droeg. Toen hij zelfs moest spelen tegen 'de Mol', is hij vergeten om zijn vest te verwisselen.  

Nathan
Lees meer:
Nathan is de Mol... als deze grote montagefout klopt

Of Nathan inderdaad de Mol is, zie je in de uitzending van 14 maart. Eén ding is in ieder geval zeker, het is het moeilijkste seizoen tot nu toe. Dat zie je in de video hieronder. 

'Dit is het moeilijkste seizoen van WIDM ooit'

06:36