Ga naar de inhoud
Entertainment

Temptation Island-fans ontdekken welke man een misstap begaat

Beeld © RTL

De voorstukjes in het liefdesprogramma liegen er niet om. Ook dit seizoen lappen kandidaten de relatieregels aan hun laars in 'Temptation Island'. Oplettende fans hebben zelfs al door wie er precies een misstap begaat.

De hete beelden in de trailer liegen er niet om. Tenzij de programmamakers de kijker op het verkeerde been willen zetten, ziet het er nu al naar uit dat er in ieder geval één persoon vreemdgaat. Wie dat is, is inmiddels bekend: het is de Vlaamse Arda (26) die meedoet met zijn vriendin Elke (23).

Deze foto levert volgens fans het bewijs. Op de kamer van Arda gebeuren er misschien wel dingen waar zijn vriendin Elke niet van gediend is.  

Deze
Lees ook:
Deze vijf dingen zijn veranderd in het nieuwe Temptation-seizoen

Als Arda inderdaad het bed induikt met een andere vrouw, is de volgende vraag: met wie dan? Er staan maar liefst acht vrouwelijke singles klaar die graag het hoofd van de mannen op hol brengen. Ook op die vraag hebben kijkers een antwoord. 

Twist
Lees ook:
Twist in nieuw seizoen Temptation Island zorgt voor drama

Verleidster Amber begeeft zich op dezelfde plek als Arda, zoals je op de foto hierboven ziet. In de eerste afleveringen hebben ze het al heel gezellig samen. Of dit vervolgens leidt tot overspel is nog niet zeker. Met nog heel wat afleveringen op de planning weet de trouwe Temptation-kijker dat er nog veel kan gebeuren. 

Bekijk de nieuwste Temptation Island-aflevering aanstaande woensdag om 20.30 op RTL5 of Videoland.

Temptation Island begint met enorme verrassing

01:02