Entertainment

Karen Damen is meer vriendin dan moeder voor zoon

27 februari 2020 16:33 Aangepast: 27 februari 2020 16:34
Beeld © ANP

In de podcast 'Boeie!' praat voormalig K3'tje Karen Damen (45) openhartig over het moederschap. "Sky is het mooiste kind op aarde", zo prijst ze haar tienjarige zoontje de hemel in. "Sky is mijn trots."

"Ik was vroeger nogal een stout kind,  dat heeft Sky veel minder"

Volgens de zangeres is haar oogappeltje een lieve, gevoelige jongen met een eigen wil. Ook heeft hij altijd zijn antwoord klaar. En daar herkent Karen zich wel in. "Sky heeft geen geduld. Punt. Dat heb ik ook niet. Ik was vroeger nogal een stout kind, dat heeft Sky veel minder. Als wij vroeger gingen winkelen en ik zag iets dat ik graag wou en ik kreeg het niet, dan werd ik boos en dacht ik: ‘Mama ziet mij niet graag.’ Nu weet ik dat zij daar gewoon de centen niet voor had. Wij hebben het geluk dat we er meestal wél de centen voor hebben”, aldus de zangeres.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex-K3'tje Karen Damen krijgt geen genoeg van cannabisproducten

Karen wil haar zoontje dan ook het liefst alles geven; dat botst soms met de vader van het jochie. "Ik weet, een kind moet structuur hebben. Maar wij hebben geen doorsnee huishouden. Het is niet zo dat we stipt om zes uur met z’n allen aan tafel zitten. Nee, wij eten alle drie iets anders en dikwijls op andere uren. Sky gaat ook nooit op hetzelfde uur slapen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex-K3 Karen Damen heeft rol in soapserie

In de toekomst wil ze dan ook graag haar aanpak aanpassen. Minder vriendin zijn en meer mama. Karen: "Ik stel mezelf soms te veel op dezelfde hoogte als Sky. Dat is wel tof, denk ik, dat je je moeder een vriendin kunt noemen. Maar uiteindelijk: vrienden en vriendinnen heeft Sky genoeg. Hij moet ook gewoon een mama hebben."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore