Entertainment

Monique Westenberg herdenkt haar rots in de branding

27 februari 2020 15:25
Beeld © Instagram @moniquenoell

Het zijn zware tijden geweest voor Monique Westenberg (43). Gelukkig kan de ex van André Hazes (26) rekenen op haar familie. Zo ging ze onlangs nog naar Curaçao met haar gezin. Helaas zonder oma Corrie: zij overleed vorig jaar op 88-jarige leeftijd. Daarom heeft Monique nu een bijzonder sierraad laten maken, zodat ze haar 'koningin' altijd met zich meedraagt.

"Zo draag ik je voor altijd bij me!"

Op Instagram laat Monique trots haar nieuwe ketting zien, die ze speciaal heeft laten maken om haar oma te herdenken. Op het gouden hangertje staat 'Ik hou van jou', in het handschrift van oma Corrie. "Zo draag ik je voor altijd bij me! Met vingerafdruk en handschrift", plaatst de moeder van André Junior onder de bijzondere post.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg viert Valentijn met haar one true love

Oma Corrie overleed op 26 november 2019 op 88-jarige leeftijd en dat kwam als een grote klap voor Monique. Corrie was namelijk een grote steun en toeverlaat voor haar. Haar heldin was ook veelvuldig te zien in de realitysoap van André en Monique. 

Hoewel er de laatste weken enorm veel gebeurd is in het privéleven van Monique, lijkt ze haar ex nog altijd te supporten. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore