Entertainment

Sms'jes Johnny Depp onthullen duistere kant van acteur

27 februari 2020 11:53
Amber Heard en Johnny Depp Beeld © Getty Images

De vechtscheiding tussen Johnny Depp (55) en Amber Heard (33) was al een mediacircus, maar er blijven nieuwe details over hun huwelijk bovendrijven. Nu zijn sms'jes van de 'Pirates of the Caribbean'-acteur boven water gekomen waarin hij uitlegt wat hij zou doen met zijn ex-vrouw. En dat is behoorlijk luguber.

"Laten we Amber verbranden"

Hoewel Johnny en Amber inmiddels geen echtpaar meer zijn, blijven de rechtszaken doorgaan. De acteur is nu verwikkeld in een strijd tegen The Sun. De Britse krant publiceerde artikelen over Johnny's relatie met Amber en claimde dat hij gewelddadig was, waarna hij een lasterzaak aanspande. Als bewijsmateriaal dient die krant sms'jes in die hij stuurde aan collega en vriend Paul Bettany. Daarin komt een heel andere kant van Johnny naar voren dan wij doorgaans zien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eerste namen Lowlands bekend (en één van hen is Johnny Depp)

"Laten we Amber verbranden", is te lezen in Johnny's berichtjes aan Paul. "Nee, laten we haar verdrinken voor we haar verbranden en daarna neuk ik haar om zeker te weten dat ze dood is." Uit andere sms'jes wordt duidelijk dat hij onder invloed was tijdens een vlucht waarop hij zich agressief zou hebben gedragen. "Ik heb de hele nacht gedronken voordat ik Amber ging ophalen om naar Los Angeles te vliegen (...) Ik had dagen niet gegeten, een halve fles whiskey, tientallen wodka's met Red Bull en twee flessen champagne gedronken en pillen geslikt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny Depp en Alice Cooper delen podium met Aerosmith

"Wat krijg je dan? Een boze, agressieve eikel die een black-out heeft, rare dingen schreeuwt en iedereen om hem heen uitscheldt", gaat Johnny verder. "Ik ben er klaar mee." Hij kondigt in het berichtje aan te willen stoppen met drinken.

De acteur had zelf ook door dat hij te ver ging tijdens de vlucht. "Ik geef toe dat ik te gestoord in mijn hoofd ben om mijn woede af te reageren op de persoon waar ik van hou. Er is geen enkele reden daarvoor. Bovendien ben ik te oud om zo'n soort man te zijn." Toch ontkent de acteur geweld te hebben gebruikt op de betreffende reis.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny Depp maakt satirische musical over Michael Jackson

Johnny en Amber blijven tegen elkaar vechten in de rechtszaal. Hij heeft haar voor de rechter gesleept om haar uitspraken over huiselijk geweld dat zou hebben plaatsgevonden. De 55-jarige eist 50 miljoen dollar van zijn ex-vrouw wegens smaad. Dat heeft mede te maken met wat Amber allemaal vertelt in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore