Entertainment

Laatse seizoen Netflix-hit Vis a Vis neemt nieuwe wending

26 februari 2020 17:46
Beeld © Netflix/Fox

De Spaanse serie 'Vis a Vis' groeide vorig jaar uit tot een megahit. Afscheid nemen was dan ook geen optie en daarom werden fans getrakteerd op nog één seizoen: 'Vis a Vis: El Oasis'. Wij hebben alvast de allereerste beelden.

In het laatste seizoen - dat absoluut geen spin-off is, maar echt een vijfde seizoen van de serie - zal er een tijdssprong worden gemaakt van vijftien jaar en zien we hoe Macarena en Zulema zich gedragen op vrije voeten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nederlandse Anne Frank-film krijgt wereldwijde Netflix-release

Jammer genoeg voor de fans valt het doek na Vis a Vis: El Oasis definitief. En dat is al meer dan verwacht, want eigenlijk stond een vijfde seizoen helemaal niet op de planning! "We hebben geprobeerd om Vis a Vis te doden. We maakten een epiloog waar we van hielden. We huilden, lachten, werden dronken, maar toen kregen we ineens berichten van mensen die zinnen van Zulema op hun lichaam hadden getatoeëerd", vertelde maker Iván Escobar eerder. "Zij vroegen ons om meer. En dat hebben we gedaan: een vijfde seizoen van Vis a Vis als eerbetoon aan onze fans."

"We willen iets vertellen dat we nog niet hadden verteld: hoe zijn deze twee personen buiten de gevangenis. Het seizoen laat de gevangenissen zien waar we allemaal mee slepen. Ik weet niet in hoeverre de Vis a Vis-fan de serie zal begrijpen, maar we wilden de twee wilde dieren uit hun normale omgeving halen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vierde seizoen Netflix-hit Atypical is allerlaatste

Vis a Vis: El Oasis is later dit jaar in Spanje bij FOX te zien. Wanneer de show naar Netflix komt is nog niet bekend. Maar, gezien het gigantische succes van de serie, zal dit waarschijnlijk niet lang duren.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore