Ga naar de inhoud
Entertainment

De opvolger van Fifty Shades of Grey is hier

Beeld © Universal Pictures

Anastasia Steele en Christian Grey move over! Het is tijd voor 'The Mister'... Het nieuwste boek van de Britse schrijfster E.L. James, die bekend werd door de boekenreeks 'Fifty Shades Of Grey', wordt verfilmd. Universal heeft de filmrechten weten te bemachtigen van het erotische boek.

The Mister gaat over de rijke, maar doodongelukkige Maxim Trevethick die verliefd wordt op zijn schoonmaakster; de Albanese Alessia. Er hangt een donkere wolk boven hun liefdesgeluk, want Alessia is illegaal in het land en doodsbang om eruit gezet te worden. En dan is er ook nog haar gestoorde verloofde die haar voor zichzelf wil houden.

Fifty
Lees ook:
Fifty Shades-Jamie Dornan had wilde tijd in Amsterdam

Volgens E.L. James, wier echte naam Erika Mitchell is, is het een 'Assepoester-achtig verhaal'. Zo vertelde ze eerder aan Today. "Hopelijk is het een inspirerend liefdesverhaal met twee nieuwe personages die allebei hun ding doen, jongen ontmoet meisje", aldus de schrijfster.

Volgens het brein achter de Fifty Shades of Grey-reeks zullen de stomende seksscènes niet ontbreken: "The Mister bevat genoeg erotische momenten, alleen anders dan in Fifty Shades." 

Jamie
Lees ook:
Jamie Dornan wil nooit meer in Fifty Shades of Grey spelen

Wanneer The Mister te zien zal zijn is nog niet bekend. Onlangs was Fifty Shades-Jamie Dornan nog in Amsterdam te vinden. Zie hier het interview.

Fifty Shades-Jamie Dornan had wilde tijd in Amsterdam

05:01