Entertainment

Eindelijk! Jeangu Macrooy onthult op 4 maart zijn nummer

26 februari 2020 13:04 Aangepast: 26 februari 2020 13:54

Het lied waarmee Jeangu Macrooy (26) Nederland in mei vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival wordt ook dit jaar onthuld in 'De Wereld Draait Door'. Jeangu presenteert volgende week woensdag bij Matthijs van Nieuwkerk de Nederlandse inzending, zo liet de songfestivalorganisatie weten via Instagram.

"Ik kan wel zeggen dat het nummer het mooiste is dat ik tot nu toe heb gemaakt"

Een dag later zal Jeangu het liedje voor het eerst live in de uitzending ten gehore brengen. Vorig jaar had DWDD ook al de primeur van het songfestivalnummer. Toen onthulde Duncan Laurence samen met songfestivalkenner en commentator Cornald Maas het nummer Arcade.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jeangu Macrooy werkt met taalcoach aan songfestivallied

Er is tot nu toe nog heel weinig naar buiten gekomen over het liedje waarmee de 26-jarige Jeangu de titel van Duncan gaat proberen te verdedigen. Wel is bekend dat wordt geproduceerd door producer en componist Perquisite. "We zijn in de afrondende fase en zetten de puntjes op de i", zei de soulzanger in januari. "Ik kan wel zeggen dat het nummer het mooiste is dat ik tot nu toe heb gemaakt." Perquisite beloofde destijds dat het liedje "zeker binnen gaat komen bij de mensen".

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jeangu Macrooy legt uit hoe je zijn naam nou goed uitspreekt

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore