Ga naar de inhoud
Entertainment

Twist in nieuw seizoen Temptation Island zorgt voor drama

Beeld © RTL

Het was even afwachten, maar het nieuwe seizoen van het datingprogramma gaat morgen dan toch van start. Presentatrice Annelien Coorevits (33) onthult wat de kijkers van het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' kunnen verwachten.

"Er zitten een aantal nieuwe elementen en twisten in, waar ik nog niks over kan zeggen, maar die gaan voor de nodige spanning en drama zorgen"

Annelien laat niet bijster veel los over het nieuwe Temptation Island-seizoen in gesprek met Grazia. Maar wat ze wel kan verklappen, is dat het een bewogen seizoen wordt. "Maar laat ik het zo zeggen: programma­matig is het nieuwe seizoen weer heel goed. Er zitten een aantal nieuwe elementen en twisten in, waar ik nog niks over kan zeggen, maar die gaan voor de nodige spanning en drama zorgen."

Temptation
Lees ook:
Temptation Island pakt uit met start nieuwe seizoen

Eerder deze maand bepaalde RTL dat Temptation Island toch op de buis komt. "De afgelopen maanden hebben Warner Bros en RTL gesproken met alle deelnemers van Temptation Island", vertelt Peter van der Vorst. 

"Hun feedback geeft ons het vertrouwen om eind februari met de nieuwe reeks te starten. Temptation Island blijft natuurlijk wel een relatietest, maar altijd in een veilige omgeving en met respect voor alle betrokkenen. De begeleiding van kandidaten door de programmamakers voor, tijdens en na een productieproces, is van het grootste belang. Het genre is nog steeds geliefd bij een groot publiek en heeft wat ons betreft dus toekomst."

Temptation
Lees ook:
Temptation Island krijgt nóg een extra seizoen

De eerste twee afleveringen zijn morgen op RTL5 te zien om 20.30 uur. Videoland zendt dan maar liefst drie afleveringen uit. Wat er is veranderd in het programma zie je in de video hieronder.

Temptation Island keert terug, maar wat is er veranderd?

04:11