Entertainment

Madonna bedankt theater voor oplossen technische problemen

25 februari 2020 14:34 Aangepast: 25 februari 2020 15:50

De tournee van Madonna (61) blijft kampen met problemen. Ook de eerste twee concerten in Parijs begonnen afgelopen weekend later dan gepland vanwege technische mankementen. De zangeres laat desondanks op Instagram weten blij te zijn met de medewerkers van Le Grand Rex in de Franse hoofdstad, de zaal waar ze optrad.

"Ik ben ontzettend dankbaar"

De zangeres schrijft "ontzettend dankbaar" te zijn voor "iedereen die oneindig heeft gewerkt deze moeilijke show in het prachtige en unieke theater neer te zetten". Madonna verscheen zaterdag ruim drie uur later dan verwacht op het podium en ook zondag was ze te laat. Ook eerder in onder meer Chicago en Las Vegas duurde het lang voordat de zangeres begon. Een paar fans dreigden haar zelfs aan te klagen omdat ze zo lang moesten wachten.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

'Geen Madonna, maar juist Nederlands talent tijdens songfestival'

Haar Madame X-tournee heeft niet alleen technische problemen. De 61-jarige zangeres heeft ook meer dan tien concerten moeten annuleren of verplaatsen vanwege een knieblessure. Ook is een aantal shows in Parijs, waar ze tot en met 11 maart optreedt, afgeblazen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore