Entertainment

Alberto Stegeman teleurgesteld in Peter R.: 'Respectloos'

25 februari 2020 13:12 Aangepast: 25 februari 2020 13:17
Beeld © ANP

Het ging hard tegen hard tussen misdaadverslaggevers Peter R. de Vries (63) en Alberto Stegeman (49) in RTL Boulevard gisteravond. De twee raakten in een verhitte discussie toen Peter verkondigde dat Alberto volgens hem enkel ‘schijnnieuws’ en ‘flauwekul’ maakt. Alberto liet in het radioprogramma ‘Ekdom in de Morgen’ op Radio 10 weten de reactie van zijn collega ‘zeer oncollegiaal’ te vinden.

“Ik vond het een beetje respectloos"

De presentator vertelt geen enkel probleem te hebben met eventuele kritieken op zijn programma: “Alleen, wat je niet moet doen, is een beetje de onderzoeken die wij doen klein maken. Dat is gewoon onterecht. Daar zit heel veel tijd in en dat gaat echt niet vanzelf. Dat zijn echt belangrijke onderwerpen. Daar kunnen we over van mening verschillen en dat is ook prima, maar je moet niet het team daar een beetje mee belachelijk lopen maken. Dat vond ik oncollegiaal en respectloos.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Alberto Stegeman verschijnt met glimlach bij rechtbank

Volgens Alberto moet juist Peter R. als geen ander weten hoeveel werk hij en zijn team stoppen in de onderzoeken. “Hij had het dan over: ‘Ik kan iedere dag wel een uitzending maken met zo’n pasje op Schiphol.’ We hebben daar medewerkers drie maanden aan het werk gehad, dat heeft ontzettend veel tijd gekost. Ik vond het een beetje respectloos.”

Alberto hoorde gister een fikse taakstraf tegen zich nadat hij in 2018 een nepbom plaatste op een kazerne in Oldebroek. In RTL Boulevard was Alberto te gast om hier over te praten en dat eindigde in een verhitte discussie, dat zie je hieronder:

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Alberto Stegeman verschijnt voor rechter vanwege 'nepbom'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore